Pagini

Marca Michelin

Michelin este unul dintre cei mai vechi producatori de anvelope. Cu o experienta de 150 de ani garanteaza calitatea anvelopelor premium in segmentul superior. Se poate afirma, ca implementarea celor mai noi inovatii in procesele de productie duc la fabricarea de anvelope sigure, confortabile si durabile. Produsele Michelin raspund celor mai exigente cereri. Michelin atrage atentia necesitatii trecerii la procedee de productie cat mai putin poluante, in acest sens este deschizator de drum (Green-X).

Michelin este cea mai renumita marca de anvelope printre consumatorii europeni in ceea ce priveste siguranta pe carosabil umed, fiabilitatea produselor, contributia la siguranta rutiera.Michelin a optimizat cele trei performante pentru ca dumneavoastra sa puteti alege anvelopa potrivita fara a face compromisuri legate de securitate, longevitate sau economii de carburant.

Compania activează pe piața din România din anul 2001. In prezent, Michelin detine in Romania trei fabrici - Anvelope Florești (numită și Victoria Florești), care produce cauciucuri pentru autoturisme și camionete, Anvelope Zalău – anvelope de camion și industriale, și Cord Zalău, care produce cord metalic. Michelin Romania produce diferite tipuri si marci de anvelope, comercializeaza anvelope noi printr-o retea nationala de distributie, exporta anvelope si cord metalic in Europa si America de Nord.